Välkommen båtgäst!

Välkommen till vår småbåtshamn i vackra Träslövsläge eller Läjet som många säger.

Träslövsläge är en gammal fiskeplats som är omnämd som ort redan under 1500 talet. Vid sidan av småbåtshamnen finns en fiskehamn som idag är den största i Halland. Du finner vacker natur, mysiga smågator och en speciell dialekt "läjesboa". Missa inte ett besök i välkända glasscafeét Tre Toppar. Längs med bryggan så ligger restaurangen Hamnbryggan som serverar Seafood och grill.
Ett naturskyddsområde med fina vandringsstigar ligger i anslutning till hamnen, även en sandstrand för sköna dopp. På bekvämt promenadavstånd finns ett mataffär, ett bageri, en vårdcentral samt en pizzeria.

Vi har en fullservicehamn med nybyggd serviceanläggning 2012.
Den inrymmer nya fräscha hygienutrymmen och ny tvättstuga. I klubbhuset finns det möjlighet att laga mat, umgås och se på TV. Vi säljer kaffe, glass, godis och dricka i vår kiosk. I hamnen finns även en minigolfbana där du kan utmana dina vänner!
På hamnplan finns det diesel, olja och gasol samt andra förnödenheter såsom sugtömningsanläggning och utlagsvask för porta-potti. Det finns även en mastkran, möjlighet till båtlyft samt ett reparationsvarv i fiskehamnen.

Trådlöst internet finns gratis för båtgäster och medlemmar.

Förtöjning:

I första hand långsides vid grönmarkerad kaj utmed restaurang Hamnbryggan, eller y-bommar alt. akterpåle vid grönmarkerade bryggplatser.

Tallykey betalsystem och elstolpar:

Vi har en självbetjäning för hamngäster - TallyKey/ TallyCard

Med vår betalautomat så betalar du själv hamnavgiften. Med ett TallyCard kort så får ni tillgång till vår serviceanläggning. Genom att ladda TallyCard kortet med pengar så kan du nyttja El utmed gästbryggan eller nytta duschar.

Om ni ligger utmed gästbryggorna vid restaurangen och vill nyttja el vid bryggan så ladda TallyCard-kortet via betalautomaten, aktivera eluttaget genom att fylla på med det laddade kortet. För varje laddning så dras 10kr.

Aktivera el via TallyCard kort. För varje laddning för du över 10:-