Gästhamnen

Hamndjup: 2,5 m

Förtöjning: Långsides vid grönmarkerad kaj eller y-bommar alt. akterpåle vid grönmarkerade bryggplatser.

Hamnkapten: Peter Aronsson. Hamnkontoret/vaktmästeriet är bemannat varje dag 07.00-16..00 måndag-fredag. Nattetid finns vakt på plats.

I hamnen finns det mesta som är nödvändigt för båtfarare, t.ex. duschar, toaletter och bastu. Under våren 2012 har det byggts en ny servicebyggnad i hamnen. Den inrymmer nya fräscha hygienutrymmen och ny tvättstuga. I klubbhuset finns det möjlighet att laga mat, umgås och se på TV. Vi säljer kaffe, glass godis och dricka i vår kiosk.

På hamnplan finns det olja och gasol samt andra förnödenheter såsom sugtömningsanläggning och utlagsvask för porta-potti. Det finns även en mastkran, möjlighet till båtlyft och ett reparationsvarv i fiskehamnen.

I hamnen finns även en minigolfbana där du kan utmana dina vänner!

I närheten av hamnen ligger ett glasscafé, fiskaffär. I hamnen ligger Restaurangen Joels brygga med specialitet på fisk, samt Stinas goda köttbullar

Ett naturskyddsområde med fina vandringsstigar ligger i anslutning till hamnen, även en sandstrand för sköna dopp. På bekvämt promenadavstånd finns ett snabbköp, en vårdcentral samt en pizzeria.