Gästhamnen

Hamndjup: 2,5 m

 

Förtöjning: Långsides vid grönmarkerad kaj eller y-bommar alt. akterpåle vid grönmarkerade bryggplatser.

 

Hamnkapten: Peter Aronsson. Hamnkontoret är bemannat varje dag 08.00-21.00 av våra hamnvärdar. Nattetid finns vakt på plats.

 

I hamnen finns det mesta som är nödvändigt för båtfarare, t.ex. duschar, toaletter och bastu. Under våren 2012 har det byggts en ny servicebyggnad i hamnen. Den inrymmer nya fräscha hygienutrymmen och ny tvättstuga. I klubbhuset finns det möjlighet att laga mat, umgås och se på TV. Vi säljer kaffe, glass godis och dricka i vår kiosk.

 

På hamnplan finns det diesel, olja och gasol samt andra förnödenheter såsom sugtömningsanläggning och utlagsvask för porta-potti. Det finns även en mastkran, möjlighet till båtlyft och ett reparationsvarv i fiskehamnen.

 

I hamnen finns även en minigolfbana där du kan utmana dina vänner!

 

I närheten av hamnen ligger ett glasscafé, fiskaffär, frisersalong och Varbergs Sparbank med uttagsautomat. I hamnen ligger Restaurang Hamnbryggan , som serverar seafood och grill.

 

Ett naturskyddsområde med fina vandringsstigar ligger i anslutning till hamnen, även en sandstrand för sköna dopp. På bekvämt promenadavstånd finns ett snabbköp, ett bageri, en vårdcentral samt en pizzeria.